Joc de table & remi

Credem că persoanele LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi trans) care au peste 50 de ani trebuie să îşi găsească locul în comunitate, la fel ca oricine altcineva. Credem în puterea socializării şi vrem, din când în când, să ne distrăm puţin. Noi suntem Clubul Şahiştilor şi organizăm regulat evenimente pentru persoane LGBT de toate vârstele, cu o atenţie acordată persoanelor peste 50 de ani.
MozaiQ şi Ro Q Doc te invită pe 16 mai la MACAZ – Bar Teatru Coop. pe Calea Moșilor nr. 106 la un eveniment de socializare, alături de prieteni din comunitate, şi o bârfă mică. Noi aducem tablele şi remi, tu adu cu tine buna dispoziţie! Râdem, glumim, câştigăm şi pierdem. Unii suntem mai competitivi, alţii mai puţin. Ai sub 50 de ani? Nicio problemă, toată lumea este binevenită! Dacă ai întrebări, nelămuriri, ne poţi scrie pe paginaMozaiQ, la email office@mozaiqlgbt.ro sau la telefon 0730 92 44 33.

Pentru detalii despre MozaiQ: http://mozaiqlgbt.ro/
Pentru detalii despre festivalul de filme documentare Ro Q Doc: https://roqdoc.wordpress.com/

***Pe 20 mai 2017, la ora 16, ieșim la Marșul Diversității, pe Blvd. Kiseleff, la Arcul de Triumf. Detalii: https://tinyurl.com/m2rzyst