Queer Safari

Bun venit la Queer Safari, locul în care încurajăm diversitatea și sărbătorim diferențele dintre oameni!

Cu scopul creșterii vizibilității persoanelor LGBTQ+ în spațiul public, MozaiQ amenajează în Săptămâna Pride un spațiu deschis, sigur și inclusiv în care te invită să petreci o după-amiază în parc alături de prieteni din comunitate. Vom invita trecătorii din zonă să petreacă alături de noi, să purtăm discuții, să participe la activitățile noastre și să observe că până la urmă diferențele nu ne reduc identitatea la o imagine negativă și suntem niște oameni minunați!

Spațiul va fi personalizat pentru a forma un cadru asemănător cu cel în care trăim în viața de zi cu zi, fiind disponibile mai multe activități precum citit, jocuri, relaxare și odihnă. Va fi o atmosferă fun și totodată un prilej bun pentru schimb de experiențe și interacțiune cu oameni din afara grupului ca într-o bibliotecă vie.

Descoperă și tu Queer Safari participând duminică, 14 mai, de la ora 14:30 în Parcul Cișmigiu, zona Aleea Platanilor (vezi harta) și arată-ne cum ești tu diferit în cadrul comunității. Este încurajată comunicarea cu oamenii din parc pe care îi vom invita să ni se alăture așa că ia-ți de acasă atitudinea asertivă și lejeritatea în vorbire, de buna dispoziție ne ocupăm noi.

***Pe 20 mai 2017, la ora 16, ieșim la Marșul Diversității, pe Blvd. Kiseleff, la Arcul de Triumf. Detalii: https://tinyurl.com/m2rzyst