Poți susține misiunea și activitățile noastre prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit către MozaiQ. Vei contribui astfel la lupta pe care noi o susţinem pentru drepturi egale şi şanse egale.

Pentru venituri salariale: completează Declarația 230. Nu îți face probleme dacă atunci nu cunoști suma corespunzătoare pentru 2% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale. Poți lăsa căsuța necompletată!

Dacă ai venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor etc) completează Declarația 200. Te rugăm sa completezi cu atenție toate datele!

Poţi direcţiona 2% către Asociaţia MozaiQ LGBT completând formularul 230. Descarcă formularul de aici. Formularul 200 (pentru activități independente) îl găsești aici.

– la paragraful I completează datele tale personale

– semnează în partea de jos a paginii

– trimite formularul completat la adresa Administraţiei Financiare în raza căruia ai domiciliu până pe 15 martie.

Lista Adreselor Administratiilor Financiare din România o poți găsi aici.

Ne poți trimite formularul semnat și scanat și pe adresa noastră de mail la office@mozaiqlgbt.ro, îl poți lăsa direct la sediul nostru pe str. Stelea Spătaru nr. 13 sau îl poți completa la evenimentele noastre unde voluntarii te vor ajuta!

Direcționarea a 2% din impozitului pe venit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă rămâne la stat. Angajatul nu plătește nimic completând acest formular, diferenţa este că din cei 10% din impozitul pe venit datorat statului român (pe care statul îi ia automat, fără să completezi nimic), 2% vor ajunge către cauza pe care o susţii şi către un ONG pentru care acestă sumă contează mult.

Susține MozaiQ!

Distribuie: